miércoles, 14 de septiembre de 2011

Pilar Lozano vol plaqueta a l'Institut sense fer res

Hui dimecres dia 14 de setembre de 2011, l'alcaldessa popular de Turís, Pilar Lozano, va a inaugurar una altra obra realitzada en l'anterior legislatura quan governàvem els socialistes i era alcaldessa Pilar Blasco. Així de fort.

A la inauguració, encara que la Sra. alcaldessa vulga enganyar a la població mitjançant bans dient que és l'obertura del curs escolar, acudirà el Conseller d'educació, formació i ocupació, el Sr. José Ciscar. Se suposa que este home està sabedor que l'IES de Turís porta en funcionament des de gener de 2010, exactament un curs i mig! I també sabrà que l'anterior equip de govern, mitjançant la seua alcaldessa Pilar Blasco, en diverses ocasions va mantenir converses per a la inauguració, sense obtenir resposta per part de la Conselleria.

Seria que no volien inaugurar perquè no som del mateix pensar o color polític? Això pareix. Seria perquè la Sra. Lozano, aleshores assessora de la Diputació, posaria tots els inconvenients que podia? Posaria la mà en el foc.

A mi em cauria la cara de vergonya si inaugurara una cosa que no he fet jo i porta en funcionament any i mig. Després és normal que la comunitat educativa es quede flipada, com va succeir també amb la Fillola o el carrer Alcàsser, on el senyor que va vindre a inaugurar no tenia constància de què ja estava temps fet, i sembla que es va indignar prou amb la Lozano.

¿Tindrà el valor de posar una placa amb el seu nom, en un institut que s'ha realitzat gràcies a la lluita de la plataforma formada per pares i alumnes recolzats per l'equip de govern dels socialistes durant 10 anys, mitjançant manifestacions, tancaments a la casa de la cultura, reunions a València amb Conselleria, etc ...?

¿Tindrà la barra per dir que s'ha fet gràcies a ella quan durant aquests 10 anys la portaveu de l'oposició no ha fet res de res, en tot cas posar problemes perquè l'institut no es realitzara mentre governàvem els socialistes?

Això és l'únic important per a ella, la foto de la inauguració, com sempre ha fet als seus butlletins. Millor dit, inaugurar i cobrar el doble que l'anterior alcaldessa, això és el que més li agrada.

Sra. Lozano, ara que governa a Turís i el seu partit també a la Generalitat, i són del mateix pensar i color, quan faran el nou col•legi? Ara ho té tot a favor, perquè té fins als metres quadrats de terreny que demana la Conselleria gràcies al treball que férem els socialistes, (ho dic perquè no ho pose com un problema per a la seua construcció). I els barracons, quan els van a treure dels col•legis? Massa mentides ja, o poca veritat, com vulga dir-ho.

No tinga dubtes de què per part meua i dels meus companys lluitarem el que faça falta perquè Turís tinga una escola digna on vagen els nostres fills, com sempre hem fet.

Juan Ramón Martínez Barberà