sábado, 14 de mayo de 2011

EL COLOR ROIG DE LA PLAÇA DE BOUS DE VALÈNCIA

EL COLOR ROIG I LES BANDEROLES PROTAGONISTES A LA PLAÇA DE BOUS

El dissabte 14 de Maig la Plaça de Bous de València es va plenar de gom a gom, simpatitzants i militants varen assistir al miting organitzat pels socialistes, al qual intervenien Joan Calabuig (candidat a l’alcaldia de València), Jorge Alarte (candidat a la presidència de la Generalitat) i el President del Govern Jose Luís Rodríguez Zapatero.

Abans de començar l’acte, varen desfilar diverses bandes de música per amenitzar a tots els seguidors. A continuació, va ser el grup de música encarregat d’entonar les notes musicals per cantar tots junts la cançó traduïda de Deacon Blue per resaltar la dignitat de la societat valenciana, eslògan de la Campanya de Jorge Alarte, un moment molt emotiu.

A continuació, tots els seguidors varen rebre amb molta il·lusió a Joan Calabuig, Jorge Alarte i Jose Luís Rodríguez Zapatero. A l’acte es va remarcar entre altres coses, la necessitat d’abolir el quaranta per cent de fracàs escolar que per desgràcia tenim a la Comunitat Valenciana, per davant de Ceuta i Melilla; la importància de seguir ajudant pel benestar social de totes aquelles persones que més necessitats tenen en esta època de crisi econòmica a la que ens ha portat la nova dreta mundial, amb l'especulació i el comerç de mentides als darrers anys; nomenaren també la importància de seguir porporcionant ajudes de tot tipus per als estudiants (cursos d’idiomes, ajudes econòmiques per a llibres i transport, cursos d’immersió lingüística...); la importància de tancar el Canal 9 de la mentida i la manipulació i obrir un Canal 9 de la llibertat d’expressió i de totes i tots.
En definitiva, els socialistes vàrem mostrar que existeix un altre camí al que porta la dreta de la Comunitat Valenciana: amb les mans brutes i que ens ha deixat en la cua de les Comunitats Autònomes.